2016. február 15., hétfő

Ferrari Brut minőségi pezsgő - Jelenlegi ára: 10 000 Ft


Eladó díszdobozos, 0, 75 l-es Ferrari Brut minőségi, exkluzív pezsgő
Ferrari Brut Pezsgő 0. 75:  Több mint egy évszázaddal ezelőtt, 1902-ben Giulio Ferrari erőfeszítéseinek köszönhetően indult meg a termelése. Franciaországi tanulmányai befejeztével Ferrari visszatért az olaszországi Trentinoba, ahol Chardonnay-t ültetett, melyre eddig nem volt példa. Ferrari jó úton haladt, 1906-ban már díjakat kapott és a legismertebb pezsgő lett egész Olaszországban.
1952-ben, mivel nem voltak utódai, barátjára, Bruno Lunellira bízta üzletét. Mára a harmadik generációs Lunelli család tarja kezében a világszínvonalú örökséget.  
A Ferrari Brut hagyományosan, „ metodo classico”, készül, kiegészítve a „ likőr d’ expedíciós” (egy kis adag cukor) és egy máig szigorúan őrzött titkos eljárással.
Végeredményként csodálatos szalmasárga színű, friss, ! kifinomult, gyümölcsös illatú, vibráló pezsgőt kapunk, mely tökéletesen szolgál aperitifként, de kínálhatjuk könnyű ételek, halak és tengergyümölcsei mellé.
Különleges társ a vacsorához azoknak, akik nem egyszerűen főznek, hanem alkotnak, nem pusztán esznek, hanem az ízek világának felfedezői, nem csupán isznak, hanem élvezik a zamatokat. Kizárólag Chardonnay-szőlőből komponált, éttermeink vendégeinek ajánlva, hogy fokozza a vacsora örömét. Vagy egyszerűen az élet örömét.
Szőlőfajta: szeptember elején, kizárólag kézzel szedett Chardonnay
Termőterület: Trento tartomány különféle települései az Adige folyó völgyében, a Cembra völgyben és a Tóvidék völgyében, 300-700 m tengerszint feletti magasságban, délkeleti vagy délnyugati fekvésű lejtőkön


Jelenlegi ára: 10 000 Ft
Az aukció vége: 2016-03-07 14:59 . Ferrari Brut minőségi pezsgő - Jelenlegi ára: 10 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése