2016. november 30., szerda

Iratrendező mappák, kapcsos, két gyűrűs dosszié 50 darab nagyon jó állapotú, szinte újak - Jelenlegi

Eladó 50 darab - többségében Esselte márkájú - két kapcsos (gyűrűs) A/4 méretű iratrendező mappa, dosszié, vékonyabb és vastagabb vegyesen, többféle színben. Ajándék hozzá elég sok ( több száz darab ) műanyag, átlátszó, lefűzhető tasak ( irattartó bugyi). A képen látható mappa a vékonyabbik, ennek mérete: 50 mm. vastag, 32 cm. magas, 28, 5 cm. széles.
Hibátlan állapotúak, nincsenek megkopva, karcolva, felsértve.
Nem tudom, hogy pontosan hány darab vékony, és hány darab vastagabb van az ötven között, a színek is változóak, de a legtöbb fehér.
Egyben szeretném eladni az 50 darabot, az ár egy darabra vonatkozik, ezt kérlek vedd figyelembe, mielőtt leütöd a terméket!
Legolcsóbb postázási mód DPD futárszolgálattal 1500- ft., vagy személyes átvétel KIZÁRÓLAG Budaörsön lehetséges ( ezzel kapcsolatban kérlek olvasd el a vásárlás előtt a szállítási tájékoztató t, mert fontos információkat tartalmaz a személyes átvétel feltételeiről. )
Ha megvásároltad a terméket, légyszíves 3 naptári napon belül vedd fel velem a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon, az esetleges félreértések elkerülése érdekében.

Jelenlegi

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése