2018. február 27., kedd

PLAYSTATION 4 PS4 Far Cry Primal használt játék - Jelenlegi ára: 7 000 Ft

Playstation 4 - Far Cry Primal
HASZNÁLT TERMÉK
Játékosok száma:  1
Online Multiplayer lehetőség:  NINCS
Kontroller vibráció:  VAN
Remote Play támogatás:  VAN
 
A kőkorszakban folytatódik  tovább a Far Cry-sorozat története
Takker, egy vadászcsapat utolsó túlélője felett vehetjük át az irányítást, akinek egyetlen célja, hogy továbbra is megpróbáljon életben maradni a veszélyes vadállatokkal és rivális klánokkal teli vidéken. A Far Cry Primal által Oros hatalmas, szabadon bejárható területe vár majd ránk, és miközben a túlélésért harcolunk, a fő- és mellékküldetések tucatjain át új célokat is kapunk, amelyek között a bosszú, valamint az új törzs kialakításának lehetősége egyaránt felmerül majd. A játékban rengeteg szövetségesre és ellenségre lelhetünk, gyűjtögethetünk, fejlődhetünk, fegyvereket készíthetünk magunknak, valamint a rivális vadászok mellett olyan kőkorszaki fenevadakkal is összecsaphatunk, mint a gyapjas mamut vagy a félelmetes kardfogú tigris.
Ismerd meg kőkorszaki körítéssel a Far Cry-sorozat sajátosságait, legyen szó akár az intenzív összecsapásokról, akár a fejlődési rendszerről!
Nem csak a rivális törzsek, hanem a mára kihalt vadállatok is rengeteg veszélyt jelentenek, így célod folyamatosan a túlélés lesz!
Vedd irányításod alá Takkert, az egyedül maradt vadászt, akivel bosszúhadjáratod során felfedezheted Oros csodálatos világát!
Az aktuális szállítási díjjakról érdeklődj kérlek, mert nagyon sok terméket hirdetek különböző méretben és súlyban, ezért minimális eltérés lehetséges.
Lego játékot /akár ömlesztettet is/ Xbox 360, Xbox One, Ps4, Ps3, Ps2, nintendo, sega, wii játékot vagy konzolt beszámítok. Beszámítok még régiséget, Hasbro, Matchbox, Mattel játékot.
Egyenlő értékű játékra 1000 ft-tól cserélhető. Amennyiben csereajánlata van levélben érdeklődjön.
Személyesen előre egyeztetett időpontban átvehető Diósdon, Dunaharasztin, Szigethalmon, Győrben és Tényőn.


Jelenlegi ára: 7 000 Ft
Az aukció vége: 2018-03-20 17:32 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése