Kedves Vásárlónk!
Szállítási díjaink súly alapúak, így a megvásárolt áru szállítási költsége a következőképp alakul:
- 0 - 2 kg-ig 742 Ft + Áfa - 942 Ft
- 2, 1 - 5 kg-ig 918 Ft + Áfa - 1. 165 Ft
- 5, 1 - 20 kg-ig 1183 Ft + Áfa - 1. 502 Ft
- 20, 1 - 30 kg-ig 1378 Ft + Áfa - 1. 750 Ft
- 30, 1 - 60 kg-ig 2756 Ft + Áfa - 3. 500 Ft
- Utánvét - 197 Ft + Áfa - 250 Ft
- 30 000 Ft felett ingyenes!!! (maximum 30kg-ig! )
Csökkentett szénhidráttartalmú fagylaltpor édesítőszerrel. Egy csomag fagylaltpor tartalma kb. 24 gombóc fagylalt elkészítésére alkalmas.
Összetevők: pálmaolaj, édesítőszerek (eritritol, xylitol, szukralóz), sűrítőanyag (módosított keményítő), szentjánoskenyérmagliszt, tömegnövelőszer (polidextróz), zsíros és sovány tejpor, joghurtpor (2%), étkezési sav (citromsav), kristályvanillin, aromák, emulgeálószer (zsírsav poliglicerin észterei), zsírsavak mono- és digliceridjei.
Használata fagylalthoz: 2 dl hideg tejet egy edénybe öntünk, hozzáadunk 70 g fagylaltport, és kézi mixerrel először alacsony, majd magasabb fordulaton felverjük, kb. 3 perc alatt a krém állag eléréséig. A fagylaltmasszát poharakba öntjük, és mélyhűtőben a kívánt keménységűre fagyasztjuk. Fagylaltgépben is elkészíthető.
Használata parféhoz: A felvert krémet piskótalapok közé töltjük, mélyhűtőben kifagyasztjuk. Fogyasztás előtt 10-15 perccel szobahőmérsékleten felengedjük, utána fogyasztható.
Használata shake-hez:
2 dl hideg tej
60 g fagylaltpor
Az összetevőket krémes állagúra keverjük. Jégkockával még hűsítőbb.
Csökkentett szénhidráttartalmú fagylaltpor édesítőszerrel. Egy csomag fagylaltpor tartalma kb. 24 gombóc fagylalt elkészítésére alkalmas.
Összetevők: pálmaolaj, édesítőszerek (eritritol, xylitol, szukralóz), sűrítőanyag (módosított keményítő), szentjánoskenyérmagliszt, tömegnövelőszer (polidextróz), zsíros és sovány tejpor, joghurtpor (2%), étkezési sav (citromsav), kristályvanillin, aromák, emulgeálószer (zsírsav poliglicerin észterei), zsírsavak mono- és digliceridjei.
Használata fagylalthoz: 2 dl hideg tejet egy edénybe öntünk, hozzáadunk 70 g fagylaltport, és kézi mixerrel először alacsony, majd magasabb fordulaton felverjük, kb. 3 perc alatt a krém állag eléréséig. A fagylaltmasszát poharakba öntjük, és mélyhűtőben a kívánt keménységűre fagyasztjuk. Fagylaltgépben is elkészíthető.
Használata parféhoz: A felvert krémet piskótalapok közé töltjük, mélyhűtőben kifagyasztjuk. Fogyasztás előtt 10-15 perccel szobahőmérsékleten felengedjük, utána fogyasztható.
Használata shake-hez:
2 dl hideg tej
60 g fagylaltpor
Az összetevőket krémes állagúra keverjük. Jégkockával még hűsítőbb.
Jelenlegi ára: 923 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .
0 megjegyzés:
Megjegyzés küldése