2018. október 5., péntek

Scudotex S-106 vastag gyapjú derékmelegítő öv, fehér, 27cm, 6 - Jelenlegi ára: 5 190 Ft

belebújós, uniszex, hőtartó, rugalmas gyapjú anyag
Ha Ön úgy érzi, hogy sokat fáj a dereka, kihül, folyamatosan fázik vagy épp olyan munkát végez, ahol állandóan kinn van a dereka, akkor érdemes a Scudotex S-111 derékmelegítőt választania.  Erős, ellenálló gyapjú derékvédő, amely hatékony támasztó hatást fejt ki, ugyanakkor megőrzi rugalmasságát. Ez a gyapjú, belebújós derékmelegítő magas termikus hatású derékvédő, különösen azok számára, akik a test hatékony védelmét kívánják elérni. Nők és férfiak egyaránt használhatják.
A rugalmas thermofűzőket, mint a has- és deréktájat hatékonyan védő ruhadarabokat, széles körben használják. Különösen azok az emberek, akik rideg éghajlati és környezeti viszonyok között élnek, szervezetük nagy hőmérsékleti ingadozásnak, vagy páratartalomnak van kitéve, illetve azok, akik koruknál, vagy egészségügyi állapotuknál fogva érzékenyebbek a hideg által okozott ártalmakra.
A Scudotex rugalmas derékvédők meleg és puha gyapjúból készülnek. Melegben tartják és hatékonyan védik az emberi testet az időjárás viszontagságaitól. Eme jótékony hatásuk miatt ajánljuk viselésüket, a megelőző funkción túlmenően, a következő esetekben: reumatikus izomfájdalmak; lumbágó és hátfájás; hasgörcsök.
A rugalmas derékvédők használata különösen ajánlott olyan személyeknek, akik gyakori, vagy hosszan tartó hajlításnak, csavarásnak, vagy megerőltetésnek teszik ki hátgerincüket (gépkocsivezetők, nehéz fizikai munkát végzők, sportolók stb. ), vagy akik gyenge izomfeszességük miatt igénylik a hátgerinc enyhe és kiegyensúlyozott megtámasztását.
Méretek derékon vett körméret alapján:
1. méret 55 - 75 cm, XS
2. méret 65 - 85 cm, S
3. méret 75 - 95 cm, M
4. méret 85 - 110 cm, L
5. méret 95 - 125 cm, XL
6. méret 105 - 140 cm, XXL
Termékjellemzők:
cső kialakítású
varrás nélküli
uniszex
rugalmas, gyapjú anyag
erős melegítő hatást fejt ki
27 cm széles (magas), fehér színű
A termék fenntarthatósági előnyei:
Egészségvédelem: hozzájárul az egyének és/vagy közösségek életfeltételeinek javulásához, elősegíti és védi az egyének egészségét, jó közérzetét
Életminőség javítása: hozzájárul az emberek életfeltételeinek javulásához


Jelenlegi ára: 5 190 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése