2019. február 2., szombat

SIGNUM riasztóközpont szett - Jelenlegi ára: 12 000 Ft

Eladó a fent említett, fel nem használt riasztó szett.
Alkalmas pl.: melléképületek, garázsok védelmére.
Garancia nincs!
Adatok, leírás az eszközről:
Kültéri 2 zónás vezetékes „ mini” riasztó központ PS-128 hang-fényjelző házban. A megszokott szabotázsvédett, vandálbiztos szirénaház kettős burkolattal nemcsak tetszetős, de igen ellenálló és tartós is. Kívülről elegáns és masszív ABS, belül ellenálló és rugalmas acél.
A kiváló hang és fényjelzésről a 2db piezó hangszóró (110dB) és egy izzó gondoskodik.
A központ paneljén 2db zóna bemenet és egy tamper bemenet található. A zónák azonnalinak, a tamper pedig 0-24 szabotázsnak definiáltak, éles állapotban a zónák megsértése esetén elindul a 3 perces riasztási ciklus.
A kezelő nélküli központ egyszerűen élesíthető/ hatástalanítható mindössze 433, 92 MHz távirányító szükséges hozzá. Összesen 31db tanítható meg a központ számára, így 31 felhasználó rendelhető a központhoz.
A távirányító bármelyik gombját 5 másodpercnél tovább folyamatosan megnyomva a sziréna minden állapotában pánikjelzést indít. A pánikjelzés indításakor a sziréna élesített állapotba kerül, a pánikjelzés maximális időtartama 3 perc.
A kontrollhangok jelzését csak az egyik hangjelző adja ki. Amennyiben ez a hangjelző meghibásodik, a központ automatikusan átkapcsol a másik hangjelzőre és hibajelzést ad.
A 2db tamperkapcsoló (PS-128-as fali és egy központ panelre integrált) segítségével detektálhatjuk, ha a szirénaház fedelét eltávolítják, vagy a szirénaházat leszakítják a falról.
A készülék működtetéséhez legalább egy 12V 4, 0Ah, legfeljebb egy 12V 7, 0Ah akkumulátor szükséges.
Ha a külső tápfeszültség megszűnik, és a beállított idő (15 vagy 30 perc) alatt sem áll helyre, a sziréna 3 perces riasztási ciklust indít egyetlen alkalommal, ez a funkció kikapcsolható.
Az eszköz nyugalmi áramfelvétele mindössze 20mA.
Az érzékelők pontos számát az összes áramfelvételük határozza meg, amely nem haladhatja meg a 200mA-t, hogy az akkumulátor folyamatos töltött állapotban tartása biztosítva legyen.
A dobozban a központ mellett található 1 távirányító, 1 mozgás-, 1 nyitásérzékelő, 1 bedugós tápegység, 5 tipli, valamint egy leírás és egy fúrósablon a könnyebb szereléshez.
A távirányítóban az elem lemerülőben van mert a visszajelző led gyengén világít!

Jelenlegi ára: 12 000 Ft
Az aukció vége: 2019-02-23 13:20 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése