2019. március 31., vasárnap

Xiaomi Amazfit Cor 2 aktivitásmérő - Jelenlegi ára: 19 990 Ft

Szállítás:
3 munkanapon belül
Gyártó:
Xiaomi
Típus:
okosóra/aktivitásmérő
MI A GARANCIAFUTÁR? Részletek itt > > >
Nagy méretű 1. 23? élénk kijelző
Napi megtett lépés, távolság, elégetett kalóriák, pulzusszám,
Alvás minőség, gyakorlatok és mozgás emlékeztetők
alkalmazásértesítések közvetlenül a csuklón
Vízálló: 5 ATM / 50 m víz-, és porállósági osztály
Szívritmus: kézi és folyamatos pulzusmérés-, és követés
kb. 15 nap üzemidő egyetlen töltéssel.
Amazfit Cor 2
Színes IPS érintőképernyő | Rozsdamentes acél keret és 2. 5D hajlított üveg berakás | 5 ATM vízállóság | Értesítések, időjárás és edzés státusz kijelzés| Még pontosabb pulzusmérés
15 napos üzemidőMajdnem két hét akku élettartam egyetlen feltöltéssel
5 ATM vízállóság
5 ATM / 50m víz-, és porállósági osztályÉrtesítések
Bejövő hívások, üzenetek és alkalmazások értesítéseiSzívritmus monitorozás
Beépített pulzusmérő manuális és folyamatos mérési móddal
Alvásfigyelés
Figyeli és elemzi az alvásperiódusokat, teljes, könnyű-, és mélyalvásAktivitás-, és sport követés
Kövesd az edzésedet pulzusméréssel és elégetett kalóriákkalSzínes érintőkijelzőNagy, 1. 23? -os színes IPS érintőképernyőKönnyű
Szinte észre sem veszed, hogy hordod
Színes kijelző, gyönyörű dizájn, tökéletes tulajdonságok
Az Amazfit Cor 2 nagy és élénk színű kijelzővel rendelkezik és tele van olyan hasznos funkciókkal, amelyek elkísérnek a napi utazásaid során. Az 1. 23? -os színes IPS LCD kijelző és a lecsatolható pánt tökéletesen illeszkedik az emberi csukló szélességéhez, így az aktivitásmérő viselése nagyon kényelmes. A nagy kijelző átfogó tájékoztatást nyújt egyetlen pillantás alatt.
Színes IPS kijelző nagy betekintési szöggel
A színes IPS LCD kijelző különböző vizuális effekteket kínál. A széles betekintési szög biztosítja, hogy a kijelző jól látható legyen különböző szögekből.
2. 5D-S ÜVEGBORÍTÁS
Az Amazfit Cor 2 használható csak az ujjbegyeddel. High-Tech érintőképernyővel rendelkezik, amely csökkenti a tükröződést, így a képernyő tartalma tisztán látható. Az Amazfit Cor 2 magas szilárdságú 2. 5D csiszolt üveg előlapja 3. generációs Gorilla Glass és ujjlenyomat-taszító bevonattal van ellátva. Az érintőgomb a panel alatt van. A kijelző felébreszthető érintéssel. Az érintőgomb hozzáadásával hatékonyan elkerülhető a véletlen érintés.
Elasztikus, gyorsan száradó és kényelmes szíj
A szíj anyaga speciálisan nagy flexibilitású és izzadásálló. A megbízható, új rögzítő csat mechanizmus egész napos biztonságos viseletet tesz lehetővé.
5 ATM vízálló, viselhető úszás közben
Az 5 ATM vízállósági besorolással viselheted az aktivitásmérőt akár úszás, vagy zuhanyzás közben, vagy napi használatban. Az Amazfit Cor 2 biztosítja, hogy a napod nyugodtan teljen.
5 ATM vízálló
Ne a telefont, hanem az utat figyeld
Ha viszel magaddal mobilt, ha nem, a spottevékenység mérésből semmilyen kis információ nem maradhat ki ? az Amazfit Cor 2 folyamatosan monitorozza és tárolja az adatokat ? amelyeket később szinkronizálhatsz a telefonoddal. Követni tudod az időt, a megtett lépéseket, távolságot, elégetett kalóriákat és szívritmus adatokat a karkötőn. Kültéri tevékenységeknél (futás, kerékpározás) mindezt valós időben is követheted. Nincs más dolgod a megtekintéshez, mint felemelni a csuklódat és megnézni a kijelzőt, ahol láthatod a sebesség, távolság, eltelt idő és szívritmus adatokat. Sokkal részletesebb statisztikák a sporttevékenységedről a Mi Fit alkalmazásban találsz
Futás
Futógép
Kerékpározás
Gyaloglás
Tartsd a telefonodat a zsebedben zenehallgatás közben
Az Amazfit Cor 2 kijelzi az éppen lejátszott dal címét és a pillanatnyi pozíciót. Biztosítja, hogy könnyedén megállíthasd vagy elindíthasd a zenét, vagy válts a zeneszámok között.
* MIUI és néhány egyéb zenelejátszó alkalmazással kompatibilis funkció
Zenevezérlés
Az egészséges életmód a legfontosabb
Még pontosabb szívritmus-mérés
Egy új generációs szenzor került beépítésre az Amazfit Cor 2-be, amely a továbbfejlesztett számítási algoritmusnak köszönhetően még pontosabb mérést értünk el ? mindezt alacsonyabb teljesítmény-felvétel mellett. A csupán 32 grammos aktivitásmérő kényelmesen viselhető a nap 24 órájában, a hét 7 napján. Rögzíts minden megtett lépést, elégetett kalóriát és a pulzusodat. A pulzusszám intervallum időzítőt kényelmesen beállíthatod a Mi Fit alkalmazásból, ahol nyomon követheted pl. az alvásod minőségét is.
Mi Fit alkalmazás ? kapcsolódva
Egy alkalmazás megold mindent!
Folyamatos használat 15 napig
100 üzenet / nap, 50x csukló mozgatás, 1 óra futás / hét
15 napos
akkumulátor idő


Jelenlegi ára: 19 990 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése