2020. április 25., szombat

aunts & uncles csokoládébarna valódi bőr, sportos messenger táska - Jelenlegi ára: 15 000 Ft

aunts & uncles csokoládébarna valódi bőr, sportos messenger táska
A termék prémiumkategóriát képvisel. Minőségéért a márkanév a garancia.
Igazi klasszikus, prémium minőségű oldaltáska, egy klasszikus dizájnba foglalt, de részben a régi időket is idéző darab. Gyönyörűen kidolgozott erős, vastag, amerikai selyemfényű valódi marhabőrből készült, melynek anyagában patinázott cserzése adja eredeti, természetes szépségét. Sportos, fiatalos táska, melyet különleges anyagán túl a finom, antikolt réz-szín fémdíszítések, s a letisztult, egyszerű fazon harmóniája tesz tökéletessé. Csokoládébarna... kávé étcsokoládéval... wenge. Klasszikus, időtálló, elnyűhetetlen, örök. Az a kategória, amelyikre joggal mondjuk: "Benne van az anyag! " Azoknak ajánlom, akik szeretik a fiatalos, sportos, "mindent kibír" táskákat.
Keveset használt, feltűnően szép darab.
Méretei alapján mindennapos használatra tökéletesen alkalmas. Jól bővülő, minden elfér benne, amire szükség lehet: személyes iratok, zsebkendő, kulcs, telefon stb. Két főrészből álló belsejének az egyik felében egy nagyobb cipzáros rekesz, egy bőrrel szegélyezett mobiltartó zseb, s két tolltartó is helyet kapott. A másikban egy bankkártya-tartó került kialakításra. Kívül, a táska elején (a táskafedél alatt) egy nyitott, hátoldalán pedig egy cipzáros rekesz került kialakításra.
Fülhosszúsága lehetővé teszi, hogy magunkon keresztben átvetve, testtáskaként is viselhetjük. A bélése pávakék nagyon dekoratív erős, finom tapintású textil. A táska cipzárral záródik.
Szélessége:      25 cm.
Magassága:     22 cm.
Mélysége:          8 cm.
Fülhossza:      140 cm (szabályozható).


Jelenlegi ára: 15 000 Ft
Az aukció vége: 2020-04-26 06:36 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése