2020. május 25., hétfő

Apple Iphone 6s 32GB Grey EU - Jelenlegi ára: 103 120 Ft

iPhone 6s
 
APPLE IPHONE 6S 
Képernyő: 4, 7 "
Apple A9 (2 mag 1, 85 GHz)
RAM memória: 2 GB
Rendszer: iOS 10
kamera: 5. 0 Mpix - elől, 12. 0 megapixel
Akkumulátor: lítium-ion 1715mAh
 
 
 
Az új iPhone 6s nem csak egy enyhén módosított változata a korábbi modellnek, a 6s növelve lett számos új funkcióval és képességgel.
 
Fedezze fel az alkalmazások használatának új módját, amelyet a 3D Touch technológia biztosít.  Rögzítsen pillanatokat a Live Photos és a 4K videók, valamint mozgóképek formájában, az új iSight kamerával, 12 MP felbontással.  Szabadon és korlátozás nélkül használja a készüléket az új A9 processzorral.
 
 
 
 
3D ÉRINTSE MEG
 
 
Az első iPhone Multi-Touch felületettel elérhetővé tette az egész világ számára, hogy örökre megváltoztassa a technológia használatát.  A 3D Touch még jobban megy  és olyan dolgokat tesz lehetővé, amik eddig egyszerűen lehetetlenek voltak. A készülék érzékeli, hogy mennyit nyom a kijelzőn és ezáltal megkönnyíti és felgyorsítja számos kulcsfontosságú tevékenység teljesítményét.
 
 
 
 
 
KAMERÁK
 
 
A világ legnépszerűbb fényképezőgépe mostanra még fejlettebb eszközzé vált.  A 12 megapixeles iSight fényképezőgép éles, részletgazdag fényképeket és lenyűgöző 4K-s filmeket rögzít - max. 10-szeres méretű HD 1080p minőségben.  Az 5 megapixeles FaceTime HD iPhone 6s a tökéletes pillanatot is rögzíti.  Egy másik meglepetés a Live Photos funkció, amely új módja emlékezetének újjáélesztésében: elkapja az azonnali pillanatot és közvetlenül az utána lévőt is.  
 
 
 
 
 
TECHNOLÓGIA
 
 
Az iPhone 6s 64 bites A9 processzorral van felszerelve.  Olyan teljesítményt nyújt, amely egészen a közelmúltig csak asztali számítógépeken volt elérhető.  A kedvenc, grafikusan igényes alkalmazások és játékok használata révén a különbség akár 70 százalékkal gyorsabb processzort (CPU) és akár 90 százalékkal gyorsabb grafikus processzort (GPU) jelent.
 
 
 
 
TERVEZÉS
 
 
Az innováció nem mindig látható első pillantásra.  De nézze meg az iPhone 6st közelebbről, hogy lássa, tökéletessé vált.  A ház kialakításához új, 7000-es alumíniumötvözet-sorozatú anyagot használtunk, melyet a légiközlekedési iparágban használnak.  A kijelző a legtartósabb üvegből készült, amelyet valaha az okostelefonján használtak.  És a színek elképesztően szépek - csillagos szürke, ezüst, arany és az új rózsaszín arany.
 
 

Jelenlegi ára: 103 120 Ft
Az aukció vége: 2020-05-25 17:25 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése