2020. június 26., péntek

Microsoft Office 2019 pro plus aktiváló kulcs licenc kulcs 64/32 bit activation key (licensz) - Jelenlegi ára: 4 690 Ft

Eladó Office 2019 pro plus aktiváló kulcs licenc kulcs 64/32 bit activation key (licensz, liszensz, kulcs)esd
 A Word, az Excel, a Powerpoint és az Outlook, illetve a Publisher és az Access 2019-es verziója.
Az aktiváló kulcs mellé küldök hivatalos magyar letöltő linket, illetve telepítési útmutatót, segédletet. *Retail kulcs többször is újratelepíthető!
Paypalos fizetés vagy utalás esetén ha beérkezett az összeg a számlámra, utána  tudom küldeni a licenc kulcsot e-mailen, sms-ben, messengeren... stb. Gyakorlatilag bármilyen formában, ahogy igény van rá!
Kivételes esetben ez 1-3-óra is lehet de igyekszem a leggyorsabban küldeni.
Office 2019 Professional Plus: az ambiciózus felhasználók megoldása
Azok, akik otthon vagy az irodában a Microsoft Office összes alkalmazását használják, nagyra fogják értékelni a Professional Plus kiadás előnyeit. A csomag minden fontos programot tartalmaz: megtalálható benne a Word, az Excel, az Outlook, a PowerPoint a Publisher és az Access. Emellett a Windows Áruházból letölthető a OneNote is, amellyel gyorsan készíthet jegyzeteket és a felhőn keresztül minden eszközön elérhetővé teheti azokat. A programok széles választékának köszönhetően a Professional Plus változat elsősorban azoknak készült, akik otthoni irodában dolgoznak vagy a kisvállalati irodai munkához keresnek hatékony, megbízható megoldást a dokumentumok, táblázatok és hasonló anyagok kezelésére.
A Word 2019 a dokumentumok létrehozásában jeleskedik. A mindennapi papírmunkától kezdve a hivatalos vállalati dokumentumokig a Word funkciói teljes körű szövegkezelést tesznek lehetővé. Ebben a kiadásban mutatkozik be egy új funkció is, a szabadkézi elemek felismerése, így az érintőtollal közvetlenül a képernyőre írt tartalmak nyomtatott formátumúvá alakítása jelentősen javul. A beszédbevitel is fejlettebbé vált. Ezenkívül a Microsoft számos egyéb, kisebb javítást is bevezetett:  az SVG-grafikák összetettebb képdokumentumok beágyazását teszik lehetővé anélkül, hogy nagyobb memóriaigény keletkezne, valamint a képszerkesztési és más műveletek is könnyebben végezhetők el.
A vállalatok számára az Access 2019 hatékony megoldást kínál a különféle adatbázisok létrehozása és kezelése terén, az új verzió pedig támogatja a közvetlenül a böngészőben működő, kevés erőforrást igénylő adatbázis-alkalmazások létrehozását is. A tárolt adatok megbízható hozzáférést biztosító SQL-adatbázisokba kerülnek.  A Publisher 2019 még hatékonyabb funkciókkal szolgál a különféle típusú képanyagok, többek között a bemutatók, a reklámgrafikák, a szórólapok, a magazinok stb. közzétételéhez. A Microsoft az Office 2019 Professional Plus  kiadásban mindkét programot továbbfejlesztette: a tollfelismerés immár a Publisherben is elérhető, az Access-adatbázisokkal végzett közös munka pedig jelentősen felgyorsult.  
A táblázatok kezelésében az Excel 2019 továbbra is verhetetlen. Az Excel új verziója még fejlettebb pénzügyi, termékinformációs, adóbevallási és hasonló táblázatokat kínál minden igényhez: többek között új vizuális adatábrázolási módok váltak elérhetővé, és még több beépített matematikai függvényt lehet használni. A CSV-fájlokkal való akadálytalan kompatibilitás természetesen továbbra is biztosított. Ezzel összhangban a PowerPoint 2019 már az Ultra HD-tartalmak közvetlen beágyazását is lehetővé teszi a bemutatókban, a képek pedig szabadon méretezhetők, nagyíthatók és kicsinyíthetők. Így még ritkábban van szükség a képek külső programban való szerkesztésére.
Az Outlook 2019-ben továbbra is a megszokott hatékonysággal lehet kezelni a mentett névjegyeket és e-mail-címeket. Az ügyfelekkel és partnerekkel kapcsolatos információk így mindig naprakészen tarthatók, különösen az Exchange-kiszolgálókapcsolattal rendelkező irodákban. Az alkalmazás ezenkívül tetszés szerinti számú e-mail-fiók megadását teszi lehetővé, ami a több fiókkal rendelkező felhasználóknak lehet hasznos. Az Office 2019 Professional Plus minden alkalmazásában a több mint egy évtizede jól ismert felhasználói felület köszön vissza. A munkafolyamat átível az egyes programok között, és minden alkalmazásban az ismert módon végezhetjük a munkát, akár a Word, akár az Excel, az Outlook vagy a PowerPoint van éppen megnyitva.  
Az Office 2019 Professional Plus használatát a Microsoft kizárólag Windows 10  rendszerre korlátozza. Ez azt jelenti, hogy a csomagban található programok egyike sem kompatibilis a régebbi Windows-kiadásokkal. Emellett a programcsomag olyan licencet kínál, amely teljes egészében a vevő tulajdonát képezi. A szoftver a vásárlást követően határozatlan ideig használható, előfizetési díj nélkül. A Microsoft az Office 2019 összes kiadásánál minden eszköztípushoz legalább 5 éves támogatási időt biztosít.
Operációs rendszer: Windows 10
Memória: legalább 2 GB RAM
Merevlemez: legalább 3 GB szabad terület
Megjelenítő: legalább 1024 * 768 pixeles felbontás
Videokártya:  DirectX 10-támogatás szükséges a GPU-gyorsítású felhasználói felülethez
Böngésző: az Internet Explorer, Chrome, Firefox, Microsoft Edge vagy Safari legújabb verziója
. NET-verzió: legalább . NET 3. 5
Az összes nyelven elérhető, csak Windows 10 rendszerrel kompatibilis!
ESD termék:
Elektronikus licenc, a termék, illetve ár nem tartalmaz fizikai CD/DVD lemez vagy pendrive adathordozót, matricát, így az nem kerül átadásra, vagy postázásra. Csak letölthető elektronikus formában kerül átadásra, a szoftver tartalmát a vásárlónak kell letöltenie a kapott linkről, amelyet a kapott digitális termékkulccsal tud aktiválni. (elektronikus szoftver kézbesítés)
*Retail Office kulcs ami többször is újratelepíthető. Fontos, hogy deaktiválni kell az office kulcsot mert csak abban az esetben lehet újraaktiválni, új telepítés után. Ha szükséges akkor tudok hozzá segédletet küldeni.


Jelenlegi ára: 4 690 Ft
Az aukció vége: 2020-06-26 20:10 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése