2020. szeptember 29., kedd

1866252 - Götz Lina baba, szőke, 50 cm - Jelenlegi ára: 32 000 Ft


Szőke hajú, kék szemű állóbaba, mozgatható ízületekkel. Sikkes és vidám - Lina ma este olyan ruhában lesz, amiben a legjobban érzi magát. Szőrmés mellény, csillogó harisnya, rövid csizma a fodros ruhájával. Lina imádja a leopárd mintás szemüvegét és a kalapját is. Mit gondolsz? Ugye, tökéletes?
A mozgatható ízületű babákkal semmi nem állhat a kreativitás útjába. Mozgatható a vállnál, a könyöknél, a csípőnél, a térdnél és a nyaknál, ezért ezek a babák hajlékonyabbak és rugalmasabbak. Könnyen beállítható jóga-állásokba, jobban ül a lovon vagy bármilyen elképzelt helyzetben. A baba teljes teste mozgatható és állítható.
Hannah a Götz kézzel készített babacsaládjának a tagja, mindegyik darab sorszámozott és korlátozott számban készül a legmagasabb minőségi előírásoknak megfelelően. A babák arcát neves babatervezők készítették. Mindegyik Götz kézzel készített baba eredetiséget igazoló tanúsítvánnyal és Götz karkötővel érkezik. A haj természetességét biztosítandó csak csúcsminőségű anyagokat használunk, a haj be van varrva a baba fejébe és nagyon tartós. A babák haja fésülhető, mosható és formázható. Minden baba dobozában van részletes ápolási útmutató. Semmi sem szab határt a kreativitásnak!
Tulajdonságok:
Szőke haj
Kék szemek
Vinil test
Mozgatható ízületek
690 gramm
Mosható
A készlet tartalma:
Lina baba
ruha
mellény
napszemüveg
kalap
harisnya
csizma
5 éven felüli gyerekeknek ajánljuk.
FIGYELEM! 3 éves kor alatti gyermekeknek nem ajánljuk, az apró részek fulladást okozhatnak!


Jelenlegi ára: 32 000 Ft
Az aukció vége: 2020-09-30 02:29 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése