2020. december 3., csütörtök

Nora Roberts - Csont és vér - Jelenlegi ára: 3 391 Ft


Kedves Érdeklődő!
Üdvözli Önt a lira. hu online könyváruház csapata.
Áruházunk közel 50 éve széles könyvválasztékkal áll a vevők rendelkezésére.
A megrendelt könyveket házhozszállítással veheti át. A szállítási díj 999 Ft, 10000 Ft felett pedig ingyenes Magyarország területén.
Minden könyvünk új, kiváló állapotú, azonban a folyamatosan változó készlet miatt előfordulhat, hogy a megrendelt könyv elfogyott áruházunk készletéből.
LEÍRÁS
2378473
Nora Roberts
Csont és vér
"Roberts lebilincselő regényben folytatja a Kiválasztott apokaliptikus krónikáját, mely egyszerre merész és lélegzetelállító. " - Kirkus
A világ nem születhet újjá, amíg egy különleges lány be nem teljesíti sorsát.
Milliárdokat ölt meg a Végzet, a világ veszélyessé vált, mert a fosztogatók kegyetlen bandái és a magukat a Tisztaság Harcosainak nevező fanatikusok a következő áldozatukra vadásznak. Létezik még azonban néhány tiszta zug - mint New Hope városkája és a farm, ahol Fallon Swift él családjával.
Ahogy a lány tizenharmadik születésnapja közeledik, nem leplezheti tovább igazi természetét, azt, hogy ő a Kiválasztott. Eljött az idő, hogy Fallon elhagyja az otthonát, és Mallick irányítása alatt megkezdődjék a kiképzése. Megtanulja a gyógyítás régi módszereit, olyan erőket fedez fel magában, amelyeket elképzelni sem tudott... és amikor eljön az ideje, felveszi a kardot és harcolni fog. Mert eljön az idő, amikor a sötétséggel is szembe kell néznie - a szerettei kedvéért, akiket elhagyott, és mindazokért, akik a Kiválasztottba helyezték minden reményüket és hitüket.
Nora Roberts új, vérrel és varázslattal teli történettel tér vissza a posztapokaliptikus vidékre, ahol elképzelhetetlen - világos és sötét - erők szabadultak el...
Szállítási és átvételi lehetőségek:
Házhozszállítás
A szállítási díj 999 Ft, 10000 Ft felett pedig ingyenes Magyarország területén.
Köszönjük, hogy bennünket választott, reméljük, hogy a jövőben is megelégedésére szolgálunk.
Üdvözlettel:
A lira. hu csapata


Jelenlegi ára: 3 391 Ft
Az aukció vége: 2020-12-03 12:20 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése