2021. február 1., hétfő

Aventurin gyógyító ásvány,féldrágakő hexagon medál! - Jelenlegi ára: 700 Ft

Eladó!
Aventurin gyógyító ásvány, féldrágakő hexagon medál!
32-mmm az ásvány, a teljes hossz  40-mm, átmérő  8-mm, (hexagon) hatszögre csiszolva, a nyaklánc tartó anyaga, ötvözet!
Aventurin ásvány hatása
Aventurin hatása: szív problémák, nyugtató, idegrendszer, dadogás, zsíranyagcsere, koleszterin, szívinfarktus, kötőszövet, bőr, geopatikus stressz, elektromágneses szmog, alvás, jin-jang energia, auravédő
Az Aventurin ásványt a 17. század óta ismerjük. Gyógyító kőként használták, és a mai napig a szív gyógyszerként is nevezzük. Hihetetlen erős nyugtató ásvány, csökkenti a szívpanaszokat, az idegrendszeri problémákat, a kommunikációs problémákat, pl. a dadogást. Serkenti a zsíranyagcserét, csökkenti a koleszterinszintet és segít megelőzni a szívinfarktust. Erősíti a kötőszöveteket, nyugtatja a bőrt. Nyugalmat és kiegyensúlyozottságot biztosít viselőjének, elűzi a félelmet, az aggódást és pozitív életszemléletre ösztönöz. Véd a geopatikus stressz ellen és az elektromágneses szmog okozta negatív hatásoktól. Segíti a mély, nyugtató alvást. Harmonizálja a Jin-Jang energiákat. Védi auránkat a negatív hatásoktól és az energiavámpíroktól.
Alkalmazása:
Ékszerként hosszú távon is viselhetjük, vagy marokkőként is magunknál hordhatjuk. Az alvás segítésére tegyük a párnánk alá, illetve ha sokat ülünk a számítógép előtt, tegyük az asztalunkra.
KÉREM A NYERTES VÁSÁRLÓ 3-NAPON BELÜL JELENTKEZZEN, ÉS 7-NAPON BELÜL FIZESSE KI A TÉTELT!
KÖSZÖNÖM A MEGÉRTÉST!

Jelenlegi ára: 700 Ft
Az aukció vége: 2021-02-01 11:45 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése