2021. augusztus 4., szerda

PTHTECHUS S8-PINK gyerek okosóra - Jelenlegi ára: 11 490 Ft

Eladó a képen látható PTHTECHUS S8-PINK gyerek okosóra. A termék új.
Nagy felbontású, 1, 44 hüvelykes színes érintőképernyő, kettős beszélgetés, beépített Nano SIM-kártyahely, kamera, elemlámpa, matematikai játék stb. Beszélhet gyermekével külön telefonon bármikor, bárhol, és a szülők az alkalmazással riasztást állíthatnak be.
IP67 vízálló
Egy gombos SOS segítségért, kétirányú telefon, hangcsevegés, távoli kamera, 3 időzítő, ébresztőóra, zárolási képernyő 12 óra szimulációs idő, 24 óra digitális idő a főképernyőn. A szíj antiallergén, antisztatikus, nem fakul, puha.
GPS nyomkövető, távolsághiba 0 ~ 30 méter. A "Setracker2" alkalmazásban a szülők beállíthatnak 3 telefonszámot a telefonkönyvbe. Nyomja meg és tartsa lenyomva az SOS gombot három másodpercig, így 3 telefonszámot tárcsáz és 2 körben SOS-hívásokat kezdeményez, amíg valaki válaszol az APP riasztási értesítésére.
Amikor a gyermek iskolába megy, vagy órákra jár, a szülőknek nem kell attól tartaniuk, hogy a gyermek zavarja a gyereket tanulás közben. A szülők a Ne zavarjanak üzemmódot 3 időtartamra állíthatják be. Ez a funkció az SOS funkció kivételével kikapcsol minden funkciót - telefont, játékot, zenét, kamerát stb.
Kiváló minőségű intelligens órák, amelyek megfelelnek az Ön igényeinek. Ez az óra támogatja a micro SIM kártyákat (a SIM / SD kártyákat nem tartalmazza). Jelenleg csak a 2G-t támogatja.

Jelenlegi ára: 11 490 Ft
Az aukció vége: 2021-08-04 12:28 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése