2022. november 27., vasárnap

Lapos sarkú orthosis platfus lapított ortézisek felnőtt gyermekek szilikon futóár - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

A felfúvódásban szenvedők fáradtságot tapasztalnak járás közben, ami fájdalmat okoz a bokában és a borjakban.
A platform korrigálása napi cipő (más néven talptartó) viselésével történik, amelyet a cipő belsejében helyeznek el. Ajánlott rögzített cipőbe szerelni, például tornacipőbe, hogy ne mozduljon el járás, futás vagy akár edzés közben, mint a teljesítménysportolóknál.
Ezeknek az ortopéd sarkoknak a szerepe a láb hiányosságainak kijavítása, a nap folyamán felhalmozódó fáradtság csökkentése és a láb kényelme. Ezenkívül a sarok viselése enyhíti a bokára, a térdre, a csípőre és a gerincre nehezedő súlyt járás közben és nyugalomban is.
            
A sportolók, akik állandó fizikai túlterhelésnek vannak kitéve, hajlamosak a lábak különböző hiányosságaira. Az ő helyzetükben a sarkú cipő viselése jelentős előnyökkel jár a fizikai aktivitás során, és így csökkenthető az esetleges sérülések hatása.
A sarok biokompatibilis polimerekből készül, és könnyen behelyezhető a cipőbe. A beteg hamarosan érezni fogja a viselése előnyeit, és ez azért van, mert a lapos láb okozta fájdalom a bokában, a térdben vagy akár a gerincben javulni fog, vagy akár megszűnik, ami a láb statikus állapotának fokozatos javulását eredményezi.
A sarok első használatakor kellemetlen érzés jelentkezhet, ezért ajánlott a terméket fokozatosan használni, amíg a csontrendszer nem szokja meg a változást. A sarok régóta tesztelt anyagokból készül, amelyek megakadályozzák a láb izzadását és a kontakt allergia vagy gombás fertőzések megjelenését.
            
ELŐNYÖK:
Csökkenti a lábfájást lapos lábakkal;
Javítja a lapos és üreges lábak helyzetét;
Enyhíti a nyomást;
Támogatja a keresztirányú boltozatot;
Biztonságot és stabilitást nyújt gyaloglás közben
Növeli a kényelmet, lehetővé téve a láb szellőzését
Nagyon elegáns, és szinte bármilyen típusú cipőhöz illeszkedik, még akkor is, ha sportcipő, elegáns vagy robusztus.
A termék méretei: 9, 5 x 5, 5 cm
A szett 2 darabot tartalmaz
Szín: mint a képeken
Univerzális méret

Jelenlegi ára: 2 000 Ft
Az aukció vége: 2022-11-28 00:44 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése