2016. március 30., szerda

Samsung Galaxy W I8150 mobiltelefon - Telenor - Jelenlegi ára: 8 990 Ft

Samsung i8150 Galaxy W
Eladó a képeken látható Samsung i8150 Galaxy W okostelefon.
2012. március 12-én vásároltam a Telenortól.
Az akkumulátora normál használat mellett kb. 1 napot bír ki. Az első akksit már cseréltem egy újabb gyári Samsung akksira, most az újabb van benne a csomagban.
Minden csomagolása megvan, még a gyári kijelzőtakaró fólia is. Teljesen visszacsomagoltam gyári állapotba. Így akár karácsonyi ajándéknak is kiváló lehet.
A képeken az eladó telefon látható (kivétel az első kép, mert az katalógusfotó), a képeket én csináltam a telefonról, ezt a készüléket is fogom átadni, és csak ez az 1 db van belőle.
Jellemzői
RAM: 512 MB
Belső memória: 2 GB
Memória bővíthető: 32 GB (microSD)
Processzor: 1 mag - Qualcomm MSM8255T
Felbontás: 480 x 800
Kijelző mérete: 3, 7"
Kamera: 5 MPx
Akkumulátor: 1500 mAh
Telefo! n mérete:
magasság: 11, 6 cm
vastagság: 6 mm
szélesség: 11, 5 cm
súly: 115 g
A doboz tartalma
Telefon
Akkumulátor
Füllhallgató
Telefon töltő
Kézikönyv
Kimagasló teljesítmény
Az 1, 4 GHz CPU-nak köszönhetően a telefon könnyedén kezeli a hardverigényes alkalmazásokat és feladatokat is. Az alkalmazások gyorsan betöltődnek, a párhuzamos futtatás egyszerűbb mint valaha, és nincs várakozási idő! Gyorsabb, jobb és erősebb.
Széleskörü csatlakoztathatóság
A Samsung GALAXY W széleskörü csatlakoztathatóságot hoz a mobil életvitelbe. A Kies Air lehetővé teszi a mobil adatok kezelését, az e-mail fiókok szinkronizálását, sőt még a lejátszási listák megosztását is a számítógéppel (PC / Mac), a mobiltelefonnal és a tablettel - és mindezt zavaró vezetékek nélkül!  
UX fejlesztések
A továbbfejlesztett UX interfész jobb ikon! okat, egyszerűbb menüket, intuitív navigációt és haté! konyabb interakciót kínál, így most még jobban kiélvezheted a mobil Hub szolgáltatásait, a Kies-Airt, az AllShare integrációt, a fényképezőgépet stb.  
Sokoldalú tartalomszolgáltatás: Közösségi, Zenei és Játék Hub
Élvezd a közösségi hálózatokhoz, a zenékhez és a játékokhoz való közvetlen hozzáférést a mobilodról. Mindhárom Hub központosított, ami azt jelenti, hogy egyetlen készüléken írhatod meg az üzeneteidet, amit azután elküldhetsz a Facebookra, a LinkendIn-re és a Twitterre, vásárlás előtt meghallgathatod a zenéket, több mint 12 millió DRM-mentes számot tölthetsz le, elolvashatod az új játékokkal kapcsolatos híreket és prémium HD minőségű játékokkal játszhatsz, miközben a közösségi hálón csevegsz a játékostársakkal.
Karcsú és modern dizájn
A tágas, 3, 7 collos érintőképernyő kényelmesen jeleníti meg a grafikát, játékokat, szövegeket és ! videókat, miközben a karcsú dizájn kényelmesen lapul meg a tenyereden vagy a zsebedben.  
Exchange Active Sync
Az Exchange ActiveSync segítségével elvégzett átfogó PIM szinkronizációval mindig naprakészen tarthatod az emailedet, kapcsolataidat, naptárbejegyzéseidet és feladataidat.

Jelenlegi ára: 8 990 Ft
Az aukció vége: 2016-04-13 11:42 . Samsung Galaxy W I8150 mobiltelefon - Telenor - Jelenlegi ára: 8 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése