2020. május 18., hétfő

Zafír köves 925 finomságú ezüst gyűrű - Jelenlegi ára: 11 800 Ft

Terméktípus: gyűrű Méret: 59 (9) Finomság: 925 (sterling) Kő: zafír Szín: kék Nem: női Állapot: hibátlan Természetes zafír drágaköves 925 ezüst gyűrű. A gyűrű mérete. 59-es. A zafír mérete: 4 mm.
Csakra: koronacsakra, harmadik szem csakra, szívcsakra. Csillagjegy: Bak, Ikrek, Mérleg. Elem: Színe: kék, sárga, zöld, fekete, bíbor. Jellegzetességei: a zafír a bölcsesség köveként ismert, s mindegyik színnek megvan a maga különleges bölcsessége. Az agyra összpontosít; nyugtatja, mentesíti a nem kívánatos gondolatoktól és a szellemi feszültségtől. Biztosítja az elme békéjét és a higgadságot. A zafír összehangolja a fizikai, a szellemi és a spirituális síkokat, helyreállítja az egyensúlyt a testen belül. Ez a kő megszabadít a depressziótól és a spirituális zavarodottságtól, valamint élénkíti a figyelem összpontosítást. Fellendülést hoz, és vonz mindenfajta jó képességet. A torokra téve feloldja a kudarcérzetet, és megkönnyíti az önkifejezést.
Gyógyhatása: a zafír csillapítja a szervezet túlzottan tevékeny rendszereit, és szabályozza a mirigyeket. Gyógyítja a szemet, eltávolítja a szennyeződéseket és a stresszt. Jótékonyan hat a vér betegségeire, csillapítja a túlzott vérzést és erősíti az ereket, növelve rugalmasságukat.
Zafír típusai színek alapján:
Fekete zafír: védelmet nyújt és központosító hatású. Elősegíti, hogy bízzunk a saját megérzésünkben. Javítja a munkakilátásainkat és segít megtartani az állásunkat.
Kék zafír: a spirituális igazságot keresi, s a hagyomány szerint a szeretet és a tisztaság jelképe. Rendkívüli hatással van a Földre, és hatékony csakragyógyító. Ez a nyugodt kő, segít megmaradni a spirituális úton, míg a sámáni ceremóniákon a negatív energia átalakítására használják. Megnyitja és gyógyítja a torokcsakrát, valamint a pajzsmirigyet; elősegíti az önkifejezést és az igazság kimondását.
Zöld zafír: javítja mind a külső, mind a belső látást; megkönnyíti az álmok visszaidézését. Serkenti a szívcsakrát; lojalitást, hűséget és egységet biztosít. Fokozza a könyörületet a megértését. Bizalmat és tiszteletet tanúsít mások meggyőződése iránt.
Rózsaszín zafír: mágnesként viselkedik, mindent az életünkbe vonz amire szükségünk van a fejlődésünkhöz. Megtisztít az érzelmi blokkoktól, és egyesíti az átalakított energiákat. Bíbor zafír: tudatossá tesz. Hasznos a meditációhoz, serkenti a kundalini energia felemelkedését és a koronacsakrát, megnyitja az utat a spiritualitáshoz. Az extraszensz képességekhez való kapcsolódásával élénkíti a tobozmirigy működését, és javítja a látó képességeket. Rendkívül nyugtatóan hat az érzelmi ingatagságra.
Királyi zafír: eltávolítja a csakrából a negatív energiákat, serkenti a harmadik szem működését, hogy a spirituális fejlődésünkhöz szükséges információk elérhetőek legyenek. A gondolataink és az érzéseink iránti felelőségetre tanít. Jótékonyan hat az agy rendellenességekre, beleértve a diszlexiát is.
Csillag zafír: a mélyén ötágú csillagforma alakú képződmény van. Ez a ritka kő bevon a saját mélységeibe, és megnyitja az intuíciót. Biztosítja gondolataink központosítását, és segít előre megérezni mások szándékait. Azt tartják róla, hogy földön kívüli lényekkel tart kapcsolatot.
Fehér zafír: végtelenül tiszta az energiája. Megnyitja a koronacsakrát, a spirituális tudatot nagyon magas helyre juttatja el; és megnyitja az utat a kozmikus tudathoz. Rendkívüli védelmet biztosít, amely eltávolítja az akadályokat a spirituális utunkról. Lehetővé teszi, hogy felismerjük lehetőségeinket és életcélunkat.
Sárga zafír: az otthonunkba vonzza a gazdagságot, s ha a készpénz mellé tesszük, növeli a fellendülést és a bevételeket. Ha viseljük, mindig érintkezzen a bőrrel. Serkenti az értelmet, fejleszti az átfogó látásmódot, így felismerjük az összefüggéseket. Elixírként eltávolítja a méreganyagokat a szervezetből.
Az ékszer eredetiségével kapcsolatban ékszerbecsüsként garanciám örökös.  


Jelenlegi ára: 11 800 Ft
Az aukció vége: 2020-05-18 17:04 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése